AUSTRALORPSKLUBBEN

Medlemskab af specialklubben

Hvorfor være medlem af en specialklub?

For det første kommer du til at kende en masse andre opdrætter af samme race, får et godt netværk, uanset om det er nye dyr eller lidt erfaringer der skal udveksles. Klubben udsender et medlemsblad et par gange årligt, hvor aktuelt nyt, udstillingsresultater, evt. et besøg ved en opdrættet refereres, samt medlemsliste er af finde.

Klubben arrangere ungdyrudstilling i august/september måned hvert år, hvor et par specialdommer kommer og laver en bedømmelse af de fremmødte dyr om formiddagen. Om eftermiddagen gennemgår de dyrene for de fremmødte. På Landsudstillingen i Herning konkurrere medlemmerne om specialklubbens pokaler og præmier.

Sammen med landudstillingen afholdes generalforsamlingen også

Vi prøver igen at afholde udflugt til nogle medlemmer i en eller anden landsdel et par gange om året, og normalt en tur der er hønserelateret men ikke nødvendigvis lige med australorps

Bliv medlem...
 

Når du nu har gennemset denne hjemmeside og fundet ud af at dette er den rigtige hønserace for dig, eller har spørgesmål kan du skrive en mail til kassereren, jballing@hotmail.dk    eller ringe på 40288587 og så vil han være behjælpelig 

Kontingentet er 150 kr., junior 75 kr. og par 250 kr. pr år. Dette beløb indbetales til Middelfart Sparekasse på konto nr. 1686-3231242584 eller på vores mobilepay 3977KM, når vi har registreret det, vil du straks herefter modtage det sidste klubblad, og fremover få alle informationer fra klubben.

Vi vil gerne om du vil oplyse om det er dværg eller stor du har, samt i hvilke farver du opdrætter Australorps.

Ønsker du at komme med i opdrætterlisten skal du oplyse det.

Vi ønsker fra bestyrelsens side at gøre klubben til en god aktiv forening med en stor medlemsskare.  

Vi vil allerede på forhånd byde dig velkommen i klubben.

Nyeste kommentarer

13.11 | 16:36

det er store

13.11 | 15:36

er det i stor eller dværg du søger

12.11 | 08:48

Hej Jeg vil gerne købe 1,6 Blå australorps fra i år

06.11 | 07:54

Ps, nok så relevant... På Sjælland 😊